Munckhof wint aanbesteding Leerlingenvervoer Achterhoek

Gepubliceerd op 05-04-2012 om 09:35
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof Taxi uit Horst heeft de aanbesteding van het Leerlingenvervoer in de gemeenten Aalten, Berkelland, Haaksbergen, Oost-Gelre en Winterswijk gewonnen. Het betreft het dagelijks vervoeren van honderden leerlingen van huis naar school en retour.

“De afgelopen jaren hebben wij een enorme ontwikkeling en groei doorgemaakt in Gelderland, met name vanuit onze vestigingen in Nijmegen en Duiven. Het winnen van deze opdracht in de Achterhoek toont aan dat gemeenten ons ook zien als belangrijke partner en dat ze vertrouwen in onze dienstverlening en kwaliteit”, vertelt Jos Poortinga, directeur van Munckhof Taxi.

Lokale taxibedrijven

Om de opdrachten uit te voeren, werkt Munckhof samen met diverse lokale taxibedrijven in de regio. Poortinga: “Het regisseren en plannen van het vervoer wordt uitgevoerd door onze eigen afdeling Munckhof Regie in Horst, tevens zal het uitvoeren van de ritten gedeeltelijk door onze eigen voertuigen en medewerkers verzorgd worden. We gaan echter ook samenwerken met partners in de regio.”

De constructie levert volgens hem een zekere mate van flexibiliteit op voor de opdrachtgevers. “Maar ook helpen we hiermee de kleinere vervoersbedrijven in de regio en maken we gebruik van hun kennis en ervaring.”

Munckhof verzorgt op dit moment al voor vele gemeenten in Zuidoost Nederland het leerlingenvervoer.

Een reactie op “Munckhof wint aanbesteding Leerlingenvervoer Achterhoek”

05.04.12 | 18:55 | ADL Taxi

Gefeliciteerd met de opdracht.

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Poll

De maatregelen uit de evaluatie taxiwet zijn een goed idee!

Taxi cao-vragen?

Ik heb een nieuwe baas. Hoe kom ik erachter of mijn vorige werkgever mijn vakantiegeld wel heeft betaald?
Als het goed is staat dat op de eindafrekening die je van je vorige werkgever hebt gekregen. Daar moet het vakantiegeld als een aparte post zijn genoemd. Niet, of je komt er niet uit? Dan zijn wij er om je te helpen.
powered by AxiTaxi

Facebook

Twitter

1.795 followers
Volg ons op Twitter