sprekers, congres contractvervoer, 2

Topsprekers tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer

De overheid en taxibranche zijn samen in staat om de bezuinigingen in het doelgroepenvervoer op te vangen. Maar dan moeten ze wel van elkaar leren en open staan voor elkaars ideeën. Bezoek daartoe de derde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer in Maarssen (Utrecht). Het Congres wordt gehouden tijdens de Taxidag op donderdag 18 september 2014.

De doelgroep van het congres is taxibedrijven, opdrachtgevers van contractvervoer bij gemeenten, instellingen, provincies en zorgverzekeraars.

De volgende topsprekers geven concrete tips en aanbevelingen om het contractvervoer efficiënter én goedkoper te maken:

Joost van de Wetering, advocaat bij Infense Advocaten

Van de Wetering is gespecialiseerd in (Europees) aanbestedingsrecht met als subspecialisme contractvervoer. Joost staat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij, waaronder veel vervoersbedrijven.

Wim Brouwer, directeur DVG

DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi-ondernemingen. DVG streeft naar een optimaal netwerk van regionale taxibedrijven dat landelijk vervoerscontracten uitvoert. Lokale kennis speelt een belangrijke rol.

René van der Veer, directeur Transvision

Transvision regisseert landelijk personenvervoer en is onder meer verantwoordelijk voor het Valys-vervoer. Bijzonder is dat Transvision zoveel mogelijk reizigers met de trein laat gaat, waarbij het voor- en natransport met de taxi gebeurt door het landelijk netwerk van vervoerders.

Jan-Derk van ’t Rot, Projectleider MuConsult

MuConsult doet al bijna twintig jaar veel onderzoeks- en advieswerk op het gebied van openbaar vervoer. Er wordt veel aandacht besteed aan de integratiemogelijkheden van het doelgroepen- en het openbaar vervoer, bijvoorbeeld door Flexnet en regiecentrales.

Marc Rozendal, directeur Taxi bij Connexxion

In 138 gemeenten verzorgt Connexxion Taxi Services het leerlingenvervoer. Dagelijks gaat het om zo’n vijftienduizend leerlingen in het speciaal onderwijs. CXX is een van de grootste taxibedrijven.

Per Tranström, Skanetrafiken (Regionale Regiecentrale Zweden)

De Zweedse regionale regiecentrale Skånetrafiken in Zweden is door de lokale overheden opgericht in 1999. Skånetrafiken plant dagelijks de OV- en taximarkt in Skåne en koopt dat in bij private vervoerders.

Marco van Dijk, De Have Kennisdelers

Van Dijk is als adviseur sinds 2002 verantwoordelijk voor ruim honderd aanbestedingen van allerlei vormen van doelgroepenvervoer. Zijn opdrachtgevers zijn kleine gemeenten, steden, samenwerkings- verbanden, provincies, stadsregio’s, stichtingen en Sw-bedrijven.

Programma:

  • 9:30 – 10:00 Sessie 1: Interactieve workshop
  • 10:15 – 11:00 Sessie 2: Efficiënter doelgroepenvervoer
  • 11:00 – 12:00 Sessie 3: Regiecentrales in het doelgroepenvervoer
  • 12:15 – 13:00 Sessie 4: Taxi-aanbestedingen voor de rechter
  • 13:00 Lunch op de beursvloer

Banner, NTD4, Nationale Taxidag, Congres Contractvervoer, 2014

Toegang voor de Nationale Taxidag is gratis. Voor deelname aan het congres geldt wel een eigen bijdrage. Taxi-ondernemers, opdrachtgevers contractvervoer, wethouders en beleidsmedewerkers van de overheid krijgen daarop 50% korting. Zij kunnen voor slechts 99 euro deelnemen aan dit geheel verzorgde interessante en interactieve congres. Dat is inclusief consumpties, lunch, netwerkborrel en afsluitende barbecue.

Schrijf nu in via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/registratie

Alvast bedankt voor uw komst,

Met vriendelijke groet,

Het team van TaxiPro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.