taxibord, daklicht, taxi

Eemnes sluit aan bij RegioTaxi Gooi en Vechtstreek

De gemeente Eemnes heeft besloten het contract met de Regiotaxi Eemland Heuvelrug, dat op 30 april 2016 eindigt, niet te verlengen. Voor het Wmo-taxivervoer wordt aangesloten bij Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek.

“Dit Wmo-taxivervoer is een goed alternatief, want alle taxi’s zijn aangepast op het vervoer voor mensen met een beperking”, meldlt het gemeentebestuur.

Aanbesteding

“Bij de aanbesteding van dit Wmo-vervoer is een goede afweging gemaakt tussen prijs en kwaliteit. Wmo-taxi Gooi en Vechtstreek staat bekend als betrouwbaar en goed”, licht de gemeente toe.

“Door een goed Wmo-vervoerssysteem kunnen inwoners beter blijven participeren in de maatschappij. De kosten per zone worden voor de gebruikers iets goedkoper.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Eemnes sluit aan bij RegioTaxi Gooi en Vechtstreek”

Johan Zevenbergen|28.04.15|13:02

Moet ik hier uit opmaken, dat er eindelijk voor is gekozen om de met subsidie onderhouden en dus onrechtmatig concurrerende regiotaxi word opgeheven?

Richard te Brinke|10.10.17|11:33

Weet je wat het was. WMO vechtstreek is…LET OP!!! €0,05 per zone goedkoper dan regiotaxi eemland-heuvelrug. Dus centenkwestie