Willemsen de Koning, Personenvervoer, Arnhem, taxi

Aanbesteding wmo-vervoer Nissewaard naar WdK

Willemsen de Koning heeft de aanbesteding voor het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer wmo van de gemeente Nissewaard gewonnen. In totaal waren er vier inschrijvers op deze aanbesteding. Het gaat om een opdracht met een totale waarde van ruim 4 miljoen euro. 

De aanbesteding betreft het verrichten van het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer (CVV). Het CVV stelt geïndiceerde inwoners in staat om deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer en medemensen te ontmoeten.

Vervoeren

Onder CVV wordt verstaan het vervoeren van cliënten en eventuele medisch begeleider/bestemmingsbegeleider; de ritaanname; de ritplanning – en uitgifte; de ritregistratie.

Bij de aanbesteding was het maximale aantal punten op prijs 30, aantal punten kwaliteit was 50 en de mate waarin aan de wensen werd voldaan kon maximaal 20 punten opleveren. De hoogste offerte was 4,7 miljoen, de laagste was 4,15 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Aanbesteding wmo-vervoer Nissewaard naar WdK”

Henk Mullem|02.04.16|14:24

jammer dat een bedrijf in de ene provincie de boel kan laten vallen en in de andere vrolijk door kan gaan