Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners

bp

Met een BP tankpas bent u als taxi-professional altijd beter op weg! U profiteert niet alleen van voordeel aan de pomp, maar ook van eenvoudige BTW-teruggave, online beheer en nog veel meer! Ontdek BP op www.bp.nl/zakelijk

cabman

Euphoria levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten. Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

1.Software en internet oplossingen: agendasoftware, planningtools, boekingssystemen, etc.

2.Hardware oplossingen: Taxi dataterminals, taximeters, Boordcomputer taxi, afstortkluis, modems, etc.

3.Diensten: Opleiding, cursussen en implementatie van software en hardware oplossingen.

greenstar

Beter rijden – GreenStar maakt rijgedrag transparant, creëert een risico- en kostenprofiel van uw bestuurders en wagenpark en biedt persoonlijke feedback naar bestuurders op basis van rijgedragmetingen en analyse.

Verbetering van rijgedrag levert gemiddeld € 200,- tot € 800,- per voertuig per jaar op. Ook zal de CO2 emissie fors afnemen met 350 kg tot ruim 500 kg per voertuig per jaar (afhankelijk van aantal km en type voertuig).

infense

Infense Advocaten; specialisten op het gebied van aanbestedingsrecht die behoren tot de top in hun vakgebied. Infense onderscheidt zich door specifieke kennis van en ervaring met de vervoersmarkt. Wij zijn doelgericht en begrijpen dat het juridisch aspect slechts een deel is van een groter geheel. Juridische problemen plaatsen we daarom in een bredere context waarbij we onze expertise en ervaring bundelen met de kennis en doelen van onze klanten. Zodat we het beste resultaat behalen.

korton

Korton is al bijna twee decennia specialist als het gaat om clouddiensten en softwareontwikkeling voor de personenvervoersbranche. Korton heeft inmiddels jarenlang ervaring met, onder andere, WMO vervoer en volgt de markt op de voet.

mercedes

Van comfortabele B-Klasse, luxe V-Klasse tot verlengde Sprinter; veilig én betrouwbaar. Tezamen met ons professionele netwerk en branchegerichte serviceproducten staan wij, met verlengde openingstijden, altijd tot uw dienst. Mercedes-Benz is hét startpunt voor professioneel personenvervoer!

aethon

Voor opdrachtgevers door heel Nederland is taxipersoneel.nl dé partner op het gebied van werving & selectie en opleiding van geschikt personeel binnen de taxibranche. Wij voorzien onze opdrachtgevers van gekwalificeerde taxichauffeurs, maar ook van vooraf opgeleide planners, centralisten of telefonisten.

tribus

Tribus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in voertuigaanpassingen voor kleinschalig personenvervoer. Het TriflexAIR-systeem van Tribus is een totaalsysteem voor rolstoel- en personenvervoer. Onze Civitas is een unieke en breed inzetbare lagevloerminibus die zich onderscheidt in ruimte, licht en comfort,