wintax, taxicentrale, planner

Presentatie over automatisering in het personenvervoer tijdens Taxi Expo

De personenvervoersmarkt kent moeilijke tijden. Ingrijpende overheidsmaatregelen en een stevige economische tegenwind noodzaakt veel ondernemers om operationele aanpassingen te maken. Wie niet snel en adequaat weet in te spelen op de veranderingen in de markt, wordt straks door de concurrentie voorbij gereden.

Korton Group laat daarom vrijdag 30 november tijdens de Taxi Expo in een presentatie van 30 minuten zien hoe operationele processen voor vervoerders en regisseurs kunnen worden geoptimaliseerd.

Automatiseren

“Automatiseren van primaire bedrijfsprocessen is een must; zonder geavanceerde ICT doe je niet meer mee”, weet Korton Group. Het bedrijf is systeembeheerder, automatiseerder en ontwikkelaar van onder meer de elektronische ritagenda WinTax en het regieplatform WinTOP.

Meld u zich voor dinsdag 27 november aan voor het seminar en u bent verzekerd van deelname. Aanmeldingen na 27 november zullen op basis van beschikbaarheid worden behandeld.
Registreren gaat het snelst door gebruik te maken van deze link.

  • Datum: 30/11
  • Aanvang: 14.00
  • Locatie: Amsterdam RAI, Diamond Lounge G001

Voor meer informatie, kunt u ook bellen: 023 – 55 55 060 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Presentatie over automatisering in het personenvervoer tijdens Taxi Expo”

duco Douwstra|03.12.12|12:01

Korton is het meest gespecialiseerde software bedrijf op Taxigebied in Nederland. Bedrijven die met Wintax of soortgelijke software rijden, hadden al 10 jaar geleden vrijgesteld moeten zijn van het invullen van de werkmap en de rittenstaten. De nutteloze digitale handtekening, die hardware leveranciers 9 jaar hebben geadviseerd, aan IVW en KNV, in de hoop om onder dwang weer nieuwe apparatuur te kunnen verkopen. Komen nu bedrogen uit en dat is hun eigen schuld, iedereen online registreren