Man steelt taxi, rijdt tegen boom en mishandelt chauffeur

Gepubliceerd op 15-02-2011 om 10:26
taxi, daklicht

TETERINGEN – Een 37-jarige man uit Teteringen is opgepakt nadat hij met een gestolen taxi tegen een lantaarnpaal reed en vervolgens de taxichauffeur mishandelde. De verdachte was niet in het bezit van een rijbewijs.

De politie kreeg zondag rond 01.35 uur melding van een ongeval op de Oosterhoutseweg. Een taxichauffeur was hier om een klant op te halen. Toen hij terug kwam bij zijn taxi zag hij iemand in de auto wegrijden en tegen een lantaarnpaal aan rijden.

Politie

Bij aankomst van de politie verklaarde de taxichauffeur dat hij na het ongeval ook nog enkele klappen had gekregen van de man en in zijn nek was gekrabd. Van de 21-jarige chauffeur uit Roosendaal is aangifte opgenomen.

De politie hield de 37-jarige man uit Teteringen aan. De verdachte was niet in bezit van een rijbewijs. Hij is ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.
 De taxi raakte door het ongeval beschadigd

Een reactie op “Man steelt taxi, rijdt tegen boom en mishandelt chauffeur”

17.02.11 | 12:17 | Tom

Volgens mij leer je als chauffeur dat je bij het verlaten van je voertuig ook je sleutels uit het contact haalt, of ben ik nou gek???

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

“TaxiPro

Partners

Gratis nieuwsbrief

Video Congres Contractvervoer

Taxi cao-vragen?

In dit werk verdien je al niet zoveel en daar komt het lidmaatschap nog bovenop.
De bonden hebben ervoor gezorgd dat de lonen omhoog gingen in de afgelopen jaren. Veel andere zaken zijn ook veel beter geregeld doordat wij met de werkgevers zijn gaan praten. Natuurlijk kost het lidmaatschap geld. De maandbijdrage is lager naarmate je minder verdient. Dat vinden wij wel zo eerlijk. En als bond regelen we heel veel voor je. Vraag maar eens aan collega's die lid zijn.
powered by AxiTaxi

Poll

In mijn regio zijn veel illegale snorders actief.

Facebook

Twitter

1.501 followers
Volg ons op Twitter