Klant gepakt voor poging tot doodslag op taxichauffeur

Gepubliceerd op 09-03-2011 om 09:41
politie, verdachte, handboeien

ROTTERDAM – Een 39-jarige vrouw uit Leiden is zondagavond aangehouden wegens poging tot zware mishandeling of doodslag. De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken, zo meldt de politie.

Om 22:45 uur kreeg de politie een melding over een taxichauffeur die zou zijn aangevallen door een klant op de Rijksweg A13.

Taxi

Agenten troffen de taxichauffeur op de Doenkade, bovenaan bij afslag Rotterdam-the Haque Airport, aan. 

De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken.

Het rijgedrag van de taxi was zelfs een tegenligger op de andere weghelft opgevallen. De getuige was gekeerd bij Kleinpolderplein en is terug gereden om polshoogte te nemen bij de taxichauffeur.

Taxichauffeur

Na getuigenverklaringen en een verklaring van de taxichauffeur hielden agenten de klant, een 39-jarige vrouw uit Leiden, in de taxi aan voor poging zware mishandeling/ doodslag.

De vrouw was dronken en gedroeg zich erg vervelend en onhandelbaar. Agenten kregen haar met grote moeite onder controle. Zij is overgebracht naar Bureau Marconiplein.

De klant verkeerde dusdanig onder invloed van alcohol dat zij niet in staat was een blaastest af te leggen. Ze is ingesloten voor nader onderzoek.

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

“TaxiPro

Partners

Gratis nieuwsbrief

Video Congres Contractvervoer

Taxi cao-vragen?

Wat heb ik nodig om goed geholpen te kunnen worden?
Je moet je administratie op orde hebben. Zonder cijfers kunnen we niks. Dus zorg dat je loonstroken, rittenoverzichten, overzicht vakantiedagen, jaaropgave of pensioenoverzicht (UPO) bij de hand hebt. Je hebt natuurlijk niet voor elke vraag al die papieren nodig. Wil je bijvoorbeeld iets weten over je pensioen, dan zijn je pensioenoverzicht en je loonstrook of jaaropgave nodig.
powered by AxiTaxi

Poll

In mijn regio zijn veel illegale snorders actief.

Facebook

Twitter

1.533 followers
Volg ons op Twitter