Klant gepakt voor poging tot doodslag op taxichauffeur

Gepubliceerd op 09-03-2011 om 09:41
politie, verdachte, handboeien

ROTTERDAM – Een 39-jarige vrouw uit Leiden is zondagavond aangehouden wegens poging tot zware mishandeling of doodslag. De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken, zo meldt de politie.

Om 22:45 uur kreeg de politie een melding over een taxichauffeur die zou zijn aangevallen door een klant op de Rijksweg A13.

Taxi

Agenten troffen de taxichauffeur op de Doenkade, bovenaan bij afslag Rotterdam-the Haque Airport, aan. 

De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken.

Het rijgedrag van de taxi was zelfs een tegenligger op de andere weghelft opgevallen. De getuige was gekeerd bij Kleinpolderplein en is terug gereden om polshoogte te nemen bij de taxichauffeur.

Taxichauffeur

Na getuigenverklaringen en een verklaring van de taxichauffeur hielden agenten de klant, een 39-jarige vrouw uit Leiden, in de taxi aan voor poging zware mishandeling/ doodslag.

De vrouw was dronken en gedroeg zich erg vervelend en onhandelbaar. Agenten kregen haar met grote moeite onder controle. Zij is overgebracht naar Bureau Marconiplein.

De klant verkeerde dusdanig onder invloed van alcohol dat zij niet in staat was een blaastest af te leggen. Ze is ingesloten voor nader onderzoek.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Congres Contractvervoer

Poll

Sharon Dijksma lijkt me een prima staatssecretaris Taxibeleid.

Taxi cao-vragen?

Hoe weet ik of ik in de juiste trede zit?
Daar kan de afdeling Personeelszaken je bij helpen. Het staat ook op je loonstrook. Als je denkt dat het niet klopt, kunnen wij je helpen om het uit te zoeken. Je kunt ook de looncalculator gebruiken. Die vind je hier.
powered by AxiTaxi

Facebook

Twitter

1.930 followers
Volg ons op Twitter