Klant gepakt voor poging tot doodslag op taxichauffeur

Gepubliceerd op 09-03-2011 om 09:41
politie, verdachte, handboeien

ROTTERDAM – Een 39-jarige vrouw uit Leiden is zondagavond aangehouden wegens poging tot zware mishandeling of doodslag. De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken, zo meldt de politie.

Om 22:45 uur kreeg de politie een melding over een taxichauffeur die zou zijn aangevallen door een klant op de Rijksweg A13.

Taxi

Agenten troffen de taxichauffeur op de Doenkade, bovenaan bij afslag Rotterdam-the Haque Airport, aan. 

De klant had tijdens de rit meerdere keren aan het stuur van de taxi getrokken.

Het rijgedrag van de taxi was zelfs een tegenligger op de andere weghelft opgevallen. De getuige was gekeerd bij Kleinpolderplein en is terug gereden om polshoogte te nemen bij de taxichauffeur.

Taxichauffeur

Na getuigenverklaringen en een verklaring van de taxichauffeur hielden agenten de klant, een 39-jarige vrouw uit Leiden, in de taxi aan voor poging zware mishandeling/ doodslag.

De vrouw was dronken en gedroeg zich erg vervelend en onhandelbaar. Agenten kregen haar met grote moeite onder controle. Zij is overgebracht naar Bureau Marconiplein.

De klant verkeerde dusdanig onder invloed van alcohol dat zij niet in staat was een blaastest af te leggen. Ze is ingesloten voor nader onderzoek.

Reageer ook

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Foto’s Taxi Expo 2015

Congres Contractvervoer

Poll

De maatregelen uit de evaluatie taxiwet zijn een goed idee!

Taxi cao-vragen?

Ben ik automatisch lid van de bond als ik de hulp van AxiTaxi inroep?
Nee, beslist niet. AxiTaxi is er om jou te helpen. We willen dat chauffeurs met plezier hun werk doen. Daarom willen we problemen oplossen. De vakbonden FNV en CNV werken daarvoor nauw samen. We zien het belang in van een goede en gezonde taxibranche met tevreden chauffeurs.
powered by AxiTaxi

Facebook

Twitter

1.821 followers
Volg ons op Twitter