Klanten uit Renesse knijpen keel dicht van taxichauffeur

Gepubliceerd op 20-07-2011 om 14:28
Taxi, daklicht, bord

ZIERIKZEE – Een 37-jarige taxichauffeur van New York Taxi in Renesse is woensdagnacht in Zierikzee zwaar mishandeld tijdens een roofoverval. Hij liep een striem op in zijn nek omdat de belagers zijn keel probeerden dicht te knijpen. Een een rode plek onder zijn oog van een elleboogstoot.

De taxichauffeur had in Renesse drie mannen opgepikt die naar Zierikzee wilden. Bij het afrekenen werd hij door een van hen geslagen en vastgepakt waarna een worsteling ontstond. De drie mannen zijn er daarna vandoor gegaan en het is nog onbekend of zij geld van de taxichauffeur hebben gestolen.

Politie

Doordat de taxi’s in open verbinding staan met de centrale, was de politie er snel bij. Het slachtoffer, een 37-jarige ervaren chauffeur uit De Bilt, heeft aan het incident een een striem in zijn nek en een rode plek onder zijn oog overgehouden. De schrik zit er bij hem en het overige personeel goed in.

Het gaat volgens Bruno van der Hoek van New York Taxi om drie mannen van 25 á 30 jaar oud. Ze spraken gebrekkig Nederlands en Engels, zo meldt de PZC.

New York Taxi

Het taxibedrijf New York Taxi uit Renesse rijdt rond in opvallende gele Yellow Cabs. De 8-cilinder motoren lopen op een LPG-installatie.

Een reactie op “Klanten uit Renesse knijpen keel dicht van taxichauffeur”

05.06.12 | 13:35 | taxi bilt schiphol

Inderdaad een heel mooi bericht. Ik ben ook in verband gebracht met de taxi IJsselstein schiphol, taxi houten schiphol, taxi IJsselstein. Bedankt voor het schrijven van zulke goede berichten en zoals ik hebben geabonneerd op uw blog, ik verwacht dat je leuke berichten als deze wordt plaatsing op een regelmatige basis.

Reageer ook

Nog maximaal tekens.

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Taxi cao-vragen?

Ik heb een nieuwe baas. Hoe kom ik erachter of mijn vorige werkgever mijn vakantiegeld wel heeft betaald?
Als het goed is staat dat op de eindafrekening die je van je vorige werkgever hebt gekregen. Daar moet het vakantiegeld als een aparte post zijn genoemd. Niet, of je komt er niet uit? Dan zijn wij er om je te helpen.
powered by AxiTaxi

Poll

In mijn regio zijn veel illegale snorders actief.

Facebook

Twitter

1.677 followers
Volg ons op Twitter