Boze taxichauffeur stopt klant in kofferbak

Gepubliceerd op 06-09-2011 om 14:09
taxibordje 2

Bij een ruzie over de ritprijs heeft een taxichauffeur in het Duitse Hamburg zijn vrouwelijke klant 5 uur lang opgesloten in de kofferbak van zijn wagen. Dat meldt NU.nl.

De vrouw had zondagochtend een taxi genomen om vanaf de Reeperbahn naar huis te gaan. Ze klaagde dat de chauffeur in de verkeerde richting reed en vreesde dat ze te veel moest betalen. De chauffeur stompte haar daarop in het gezicht en propte haar in de achterbak.

Bellen

De 32-jarige vrouw slaagde erin de politie te bellen met haar gsm en voorbijgangers hoorden haar hulpgeroep vanuit de taxi.  De man had zijn auto geparkeerd voor zijn woning even buiten Hamburg.

Ontvoeren

De taxichauffeur had enkele uren eerder ook al geprobeerd een 24-jarige vrouw te ontvoeren. Zij wist te ontsnappen toen de taxi moest stoppen voor een roodverkeerslicht. De chauffeur is opgepakt en wordt voorgeleid.

2 reacties op “Boze taxichauffeur stopt klant in kofferbak”

08.09.11 | 16:57 | JohnJanos

Rare jongens die Duitsers…

16.09.11 | 14:01 | anonieme oudere chauffeur

Nou ik heb dat ooit gedaan met iemand van Afrikaanse afkomst nadat hij mij met een mes bedreigde en kreeg bijna een veroordeling voor gijzeling………
Jaren later deed een collega van me hetzelfde en kreeg een complimentje van de burgemeester……
De tijden veranderen zulen we maar zeggen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer nieuws

Gratis nieuwsbrief

Partners

Congres Contractvervoer

Poll

Sharon Dijksma lijkt me een prima staatssecretaris Taxibeleid.

Taxi cao-vragen?

Waar vind ik de toeslagen op mijn loonstrook?
Meestal staan de toeslagen apart op je loonstrook. Het kan ook zijn dat je een aparte specificatie krijgt van je toeslagen. Die moet je dan tegelijk met je loonstrook krijgen. Bij onduidelijkheid kun je het altijd aan Personeelszaken of de salarisadministratie vragen. Of aan ons.
powered by AxiTaxi

Facebook

Twitter

1.925 followers
Volg ons op Twitter