politie, agenten

Vijf mannen gepakt wegens mishandeling taxichauffeur in Rosmalen

De politie heeft woensdagochtend rond 0.30 uur op de Graafsebaan in Rosmalen vijf mannen (22 tot 26 jaar) uit Nuland en Geffen aangehouden op verdenking van mishandeling van een taxichauffeur. Die kreeg tijdens een rit vanuit het centrum in ‘s-Hertogenbosch een conflict met een groep van vijf mannen over de ritprijs, waarna hij mishandeld is.

Daarbij zou de chauffeur tijdens het rijden aan zijn haren zijn getrokken en meerdere klappen op zijn hoofd en in zijn nek hebben gekregen.

Taxi

Hij stopte daarop direct met zijn taxi op de vluchtstrook van de A59 bij Rosmalen, vluchtte het voertuig uit en stak de snelweg over. Gewaarschuwde agenten kwamen kort daarna vijf mannen tegen op de Graafsebaan die aan het signalement van de passagiers van de taxi voldeden.

Het vijftal is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het 40-jarige slachtoffer hield aan de mishandeling een pijnlijke nek en hoofdpijn over.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.