file, snelweg, vluchtstrook

Taxibus Almere voortaan over vluchtstrook

ALMERE – De proef met de busjes van het leerlingenvervoer op de vluchtstrook in Almere gaat volgende week van start. Dan gaat de ontheffing om bij file over de vluchtstrook te mogen rijden aan taxibedrijf Connexxion de deur uit, zo heeft Rijkswaterstaat bekend gemaakt.

Het experiment duurt een jaar. De ontheffing is geldig tot 18 juli 2011 en moet ervoor zorgen dat leerlingen die naar het speciaal onderwijs in Amsterdam geen niet meer dagelijks urenlang in de file staan.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxibus Almere voortaan over vluchtstrook”

nancy|26.05.10|14:15

nou dat zou echt geweldig zijn, want ook zieke kinderen rijden met dat vervoer van huis naar school en is het van belang om snel op de plaats van bestemming te zijn! nog mooier zou zijn als er bij zieke kinderen ook begeleiding in de bus zou zijn .

nancy