Leerlingenvervoer

Klomp wint aanbesteding Doetinchem en Oude IJsselstreek

DOETINCHEM – Klomp Groepsvervoer uit Ede heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het leerlingenvervoer in de gemeenten Doetinchem en Oude IJsselstreek in de periode 2010-2013 .

Klomp bood de laagste prijs en voldeed aan de kwaliteitseisen, zo meldt de gemeente. Klomp groepsvervoer start met ingang van het schooljaar 2010-2011 met het leerlingenvervoer. Het contract loopt tot het schooljaar 2013-2014.

Daarnaast scoorde Klomp op de punten die gebruikers van het leerlingenvervoer van groot belang vinden, zoals het vroegtijdig doorgeven van wijzigingen en de rittijden. De gemeente heeft afgesproken dat ouders en kinderen persoonlijk kunnen kennismaken met de chauffeurs. Ook krijgen zij een toelichting op de ritten die gereden gaan worden. Er zijn afspraken gemaakt over de verwerking van vragen en klachten.

De gemeenten controleren tijdens de hele periode of de uitvoering volgens het contract verloopt.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Klomp wint aanbesteding Doetinchem en Oude IJsselstreek”

riky budel bisselink|05.06.10|23:02

13 jaar kinderen en volwassenen met een beperking vervoerd bij setax doetinchem.
Nu met pensioen.
Ik ben zeer verbaasd waarom de gemeentes gekozen hebben voor klomps, ik heb een beetje rond gezocht op internet en wat je daar leest ongelooflijk. Kwaliteit, laat me niet lachen.
Gewoon goedkoper.
Het bedrijf heeft geen taxikeurmerk!!!!!!!
Chauffeurspas, levensreddend handelen, prima materiaal, winterbanden, elke maand bandenspanning laten controleren is al jaren normaal bij setax.
Bijzonder vervoer is geen pakjes bezorgen en een werkeloze met rijbewijs een chauffeurspas geven is een belediging voor die chauffeurs die nu thuis komen te zitten met jaren ervaring.
Je moet wel iets meer hebben dan een chauffeurspas om dit werk te doen.
Goed dat ouders er op toezien dat de beloftes van het taxibedrijf en de gemeentes
na gekomen worden.
Je geeft je kind toch maar met een ander mee en dan moeten alle zaken goed zijn.