Stadskantoor, Etten-Leur, gemeente

Gemeentebestuur Etten-leur staat achter keuze Dutax

ETTEN-LEUR – Burgemeester en wethouders van Etten-Leur staan pal achter de beslissing het leerlingenvervoer aan Dutax te gunnen. Dat het taxibedrijf vorig jaar een chauffeur met een verleden als zedendeliquent op non-actief heeft gesteld, was bij het college bekend.

“Dat beschouwen wij als een op zichzelf staand incident. Voor zover wij kunnen beoordelen, heeft Dutax in die situatie adequaat opgetreden”, verklaarde VVD-wethouder Bernd Roks deze week tegenover de gemeenteraad.

Hiermee hoopt het gemeentebestuur hij de onrust weg te nemen, die bij een aantal ouders en gemeenteraadsleden was ontstaan. Vanaf september worden ongeveer tweehonderd kinderen vanuit Etten-Leur naar hun school of dagopvang vervoerd door Dutax.

Lees ook: Commentaar: De Etten-Leurse ophef over Dutax is overdreven
Lees ook: Ophef in Etten-Leur omdat Dutax leerlingen gaat vervoeren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.