Connexxion

Provincie Noord-Holland betaalt niet meer mee aan OV-taxi

HAARLEM – Het openbaar vervoer in Noord-Holland raakt de komende drie jaar dertig miljoen euro kwijt. De provinciale bijdrage aan onder meer bus, OV-taxi en buurtbussen verdwijnt als onderdeel van een bezuinigingsoperatie die 52 miljoen euro per jaar moet opbrengen.

Volgens een provinciewoordvoerder is het onduidelijk welke gevolgen de bezuinigingen precies hebben. Hij gaat niet in op de vraag of bijvoorbeeld de OV-taxi het kind van de rekening wordt. “Dat is nog punt van uitwerking. Ook de discussie met Provinciale Staten zal van invloed zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Provincie Noord-Holland betaalt niet meer mee aan OV-taxi”

Anneke Bakker|15.06.10|11:12

Ik vind dit nogal pijnlijk. Mijn man is afhankelijk van de OV-taxi wanneer zijn aangepaste auto kapot is. Hij heeft geen wmo-vervoer aangevraagd, maar als de OV-taxi nog duurder gaat worden, hoe moet hij dan in vredesnaam komen waar hij moet zijn?

Denken we nog wel aan mensen die slecht ter been zeen, provincie?

Misschien eens bezuinigen op kinderen uit Rotterdam die in Amersfoort naar school worden gebracht, gratis en voor niets, omdat we vrijheid van godsdienst kennen en in Amersfoort een streng-gereformeerde school is? Pak daar eens wat geld vandaan…..

Vincent Ohlrichs|05.09.10|19:10

Hallo mijn naam is Vincent Ohlrichs ,

En ik wil graag even mijn reactie geven op het feit dat de Provincie Noord -Holland er over na denkt om na 200011 niet meer mee te betalen aan de OV taxi !!!

Als dit werkelijk doorgaat, iest wat ik belachelijk zo vinden en ook heel woedend over zou zijn en ook al ben !!!

ik zal uitleggen waarom, door mijn lichamelijkbeprerking ben voor alle dingen waar ik zelfstandig naar toe wil a,o, om de week naar mijn favoriete voetbalclub Ajax, als de Provincie Noord -Holland Echt zou besluiten niet meer mee betaalt aan de ovtaxi kan ik dus nooit meer naar Ajax want ik kan onmogelijk met mijn elektrische rolstoel in een normale streekvervoersbus want daar past mijn rolstoel nooit in en er rijd geen streekbus heen en teruug naar Amsterdam op zondag !!

En wat ik ook heel vaak doe zelifstandig op bezoek bij vrienden of familie met de OVtaxi !!!
U beseft bij lange na niet wat voor enorme gevolgen deze gedachten van u, en de mogelijke rampzalige gevolgen uw besluit zal hebben , want als dit door gaat kom ik gewoon weer achter de geraaniums terecht !!!

En dat wil ik echt niet, ik wil acktief in de samenleving staan en, niet er buiten!!!! want hiervoor is de WMO niet bedoelt het is een participatie wet en geen discriminatie wet!!!!

Met vriendelijke groeten,

Vincent Ohlrichs.

Provincie Noord-Holland betaalt niet meer mee aan OV-taxi | TaxiPro
Connexxion

Provincie Noord-Holland betaalt niet meer mee aan OV-taxi

HAARLEM – Het openbaar vervoer in Noord-Holland raakt de komende drie jaar dertig miljoen euro kwijt. De provinciale bijdrage aan onder meer bus, OV-taxi en buurtbussen verdwijnt als onderdeel van een bezuinigingsoperatie die 52 miljoen euro per jaar moet opbrengen.

Volgens een provinciewoordvoerder is het onduidelijk welke gevolgen de bezuinigingen precies hebben. Hij gaat niet in op de vraag of bijvoorbeeld de OV-taxi het kind van de rekening wordt. “Dat is nog punt van uitwerking. Ook de discussie met Provinciale Staten zal van invloed zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Provincie Noord-Holland betaalt niet meer mee aan OV-taxi”

Anneke Bakker|15.06.10|11:12

Ik vind dit nogal pijnlijk. Mijn man is afhankelijk van de OV-taxi wanneer zijn aangepaste auto kapot is. Hij heeft geen wmo-vervoer aangevraagd, maar als de OV-taxi nog duurder gaat worden, hoe moet hij dan in vredesnaam komen waar hij moet zijn?

Denken we nog wel aan mensen die slecht ter been zeen, provincie?

Misschien eens bezuinigen op kinderen uit Rotterdam die in Amersfoort naar school worden gebracht, gratis en voor niets, omdat we vrijheid van godsdienst kennen en in Amersfoort een streng-gereformeerde school is? Pak daar eens wat geld vandaan…..

Vincent Ohlrichs|05.09.10|19:10

Hallo mijn naam is Vincent Ohlrichs ,

En ik wil graag even mijn reactie geven op het feit dat de Provincie Noord -Holland er over na denkt om na 200011 niet meer mee te betalen aan de OV taxi !!!

Als dit werkelijk doorgaat, iest wat ik belachelijk zo vinden en ook heel woedend over zou zijn en ook al ben !!!

ik zal uitleggen waarom, door mijn lichamelijkbeprerking ben voor alle dingen waar ik zelfstandig naar toe wil a,o, om de week naar mijn favoriete voetbalclub Ajax, als de Provincie Noord -Holland Echt zou besluiten niet meer mee betaalt aan de ovtaxi kan ik dus nooit meer naar Ajax want ik kan onmogelijk met mijn elektrische rolstoel in een normale streekvervoersbus want daar past mijn rolstoel nooit in en er rijd geen streekbus heen en teruug naar Amsterdam op zondag !!

En wat ik ook heel vaak doe zelifstandig op bezoek bij vrienden of familie met de OVtaxi !!!
U beseft bij lange na niet wat voor enorme gevolgen deze gedachten van u, en de mogelijke rampzalige gevolgen uw besluit zal hebben , want als dit door gaat kom ik gewoon weer achter de geraaniums terecht !!!

En dat wil ik echt niet, ik wil acktief in de samenleving staan en, niet er buiten!!!! want hiervoor is de WMO niet bedoelt het is een participatie wet en geen discriminatie wet!!!!

Met vriendelijke groeten,

Vincent Ohlrichs.