Leerlingenvervoer

Vergoeding leerlingenvervoer Brunssum geldt hele schooltijd

BRUNSSUM -Ouders in de gemeente Brunssum hoeven voortaan nog maar één keer een aanvraag te doen voor leerlingenvervoer. De toekenning van de kostenvergoeding is dan geldig voor hele schoolperiode. Voorheen was dat voor één schooljaar.

De gemeente Brunssum heeft hiervoor haar Verordening Leerlingenvervoer gewijzigd. Alleen wanneer waarschijnlijk is dat de situatie van het kind op korte termijn verandert, wordt voor een kortere periode toegekend.Het is een relatief eenvoudige wijziging, maar het bespaart ouders het jaarlijks terugkerende geregel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.