leerlingenvervoer, taxi

Taxi Rutax blijft leerlingenvervoer in Bunschoten verzorgen

BUNSCHOTEN –Rutax blijft de komende drie jaar de leerlingen in Bunschoten vervoeren. Na een Europese aanbestedingsprocedure is het complete leerlingenvervoer voor de gemeente Bunschoten opnieuw gegund aan deze Bunschoter onderneming.

TaxiRutax vervoert de leerlingen in samenwerking met onderaannemer Van Vlastuin BV. Het contract dat woensdag is getekend, is voor drie jaar, met twee keer de mogelijkheid voor een verlenging van twee jaar.

Wethouder Koops is blij dat een lokale ondernemer dit vervoer gaat verzorgen: “In de afgelopen jaren heeft Rutax kwaliteit geleverd en we zijn blij dat dit gewaarborgd blijft nu er opnieuw een contract is getekend”, zegt hij op Webregio.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.