Connexxion

Leerlingenvervoer Westland door Connexxion en Taxi Bakker

WESTLAND – De gemeente Westland heeft de contracten voor het leerlingenvervoer ondertekend met Connexxion Taxi Services en Taxi Bakker. Na een Europese aanbestedingsprocedure gaan zij de komende jaren het leerlingenvervoer in Westland verzorgen.

Voor de ritten richting Rotterdam en verder wordt Taxi Bakker uit Barendrecht de vervoerder. Voor de ritten binnen Westland en richting Den Haag en verder, blijft Connexxion het vervoer uitvoeren.

De ouders die te maken krijgen met een wisseling van vervoerder zijn hierover schriftelijk door de gemeente geïnformeerd. Taxi Bakker zal binnenkort afspraken maken met deze ouders om kennis te maken. Voor de ouders die bij Connexxion blijven, blijft alles hetzelfde.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.