taxichauffeur, taxi

Regiotaxi West-Friesland naar ZCN Totaalvervoer

HOORN – Zorg Centrale Nederland Totaalvervoer (ZCN) uit Rotterdam verzorgt vanaf 1 augustus 2011 het Wmo-vervoer voor Regiotaxi West-Friesland. ZCN, onderdeel van de Bios Groep, heeft de openbare Europese aanbesteding gewonnen.

Voor de reizigers verandert er volgens de gemeente Hoorn weinig.

Vervoerder

Het enige verschil is dat er een nieuwe vervoerder is. De huidige telefoonnummers, de tarieven en de spelregels voor de Regiotaxi West-Friesland blijven gelijk. Ook de huidige Regiotaxi-pas blijft gewoon geldig.

In december 2010 is een openbare Europese aanbestedingsprocedure gestart voor het Wmo-vervoer.  Na de beoordeling is ZCN Totaalvervoer als ‘beste vervoerder’  uit de bus gekomen.

Bezwaar

De afgevallen vervoerders kunnen tot 5 april 2011 nog bezwaar maken tegen de gunning. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van maximaal 5 jaar.

ZCN Totaalvervoer is van plan de opdracht geheel zelfstandig uit te voeren en is niet van plan om onderaannemers in te zetten.

Planning

Het bedrijf zet een nieuwe vestiging op in West-Friesland voor de ritaanname, planning en uitvoering van het vervoer van Regiotaxi West-Friesland. De vestiging moet  vanaf 1 augustus 2011 operationeel zijn.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Regiotaxi West-Friesland naar ZCN Totaalvervoer”

R Spanjerberg|23.03.11|21:34

Wat heeft dit gevolgen voor de chauffeurs van Connexxion