DVG, Personenvervoer, taxi

Regiotaxi Holland Rijnland scoort goed in eerste kwartaal

De Regiotaxi in de regio Holland Rijnland kwam in het eerste kwartaal bij 97,54 procent van de ritten op tijd aan bij de reiziger. Volgens contract is de eis minimaal 95 procent. De Vier Gewesten is sinds 1 januari de nieuwe vervoerder na een aanbesteding.

Voor 1 januari reden in de regio nog verschillende systemen met verschillende regels voor de reizigers.

Regiotaxi

Portefeuillehouder Verkeer en Vervoer van regio Holland Rijnland Leendert de Lange is zeer tevreden. “We kunnen op basis hiervan concluderen dat het eerste kwartaal van de Regiotaxi Holland Rijnland goed is verlopen”, zegt hij in UnityFM.

De regiotaxi rijdt in twaalf van de vijftien samenwerkende gemeenten.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.