regiotaxi

Regiotaxi De Vallei wint aanbesteding Eemland-Heuvelrug

AMERSFOORT – Regiotaxi De Vallei B.V. heeft een voorlopige gunning gekregen om per 1 januari 2012 het regiotaxivervoer te gaan verzorgen in het gebied Eemland-Heuvelrug.

De andere drie bedrijven hebben nog een termijn van vijftien dagen om tegen de beslissing in beroep te gaan. Als hiervan geen gebruik wordt gemaakt, volgt de definitieve gunning.

Regiotaxi

Voor de gebruikers van de Regiotaxi Eemland-Heuvelrug verandert er per 1 januari 2012 niet veel aan het systeem. Het vervoergebied, de meeste spelregels en de service blijven hetzelfde.

De Regiotaxi Eemland-Heuvelrug verzorgt het openbaar vervoer van deur tot deur in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Woudenberg.

Gebruikers

De huidige vaste gebruikers van de Regiotaxi Eemland-Heuvelrug (de pashouders) krijgen in december 2011 automatisch een informatiepakket toegestuurd.

Om de vier tot zes jaar wordt het vervoer voor de regiotaxi openbaar aanbesteed. Totaal hebben vier bedrijven een aanbieding gedaan voor Regiotaxi Eemland-Heuvelrug.

Kwaliteit

Deze biedingen zijn de afgelopen maanden beoordeeld op prijs en kwaliteit. Wat dat laatste betreft konden de bedrijven scoren op betrouwbaarheid, veiligheid, continuïteit, klantenservice en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Alle bedrijven hebben naar behoren gescoord, waarbij Regiotaxi De Vallei B.V. als beste uit de bus kwam waar het de verhouding prijs-kwaliteit betrof.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.