taxi, daklicht

Leerlingenvervoer Woudrichem naar Elshout/Taxi Bron

WOUDRICHEM – De aanbesteding voor het leerlingenvervoer in de gemeente Woudrichem is gewonnen door de combinatie Taxi Elshout/Taxi Bron en Zwaluwreizen. Deze maand gaat een nieuw, driejarig contract in.

Het personenvervoersbedrijf leverde bij de aanbestedingsprocedure de goedkoopste offerte in, zo meldt het Brabants Dagblad.

Aanbesteding

Drie andere taxibedrijven hadden ook meegedongen met deze aanbesteding. Zij hebben hem echter niet gegund gekregen. De Combinatie Elshout bv/Taxi Bron en Zwaluwreizen uit Giessen is ook de huidige leerlingenvervoerder in de gemeente Woudrichem.

Sinds november 2006 maakt Taxi Bron deel uit van Taxibedrijf Elshout B.V. in Giessen/Zwaluw Reizen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.