Taxi Apeldoorn in één klap grote speler

Vrouw met een spierziekte maakt gebruik van rolstoeltaxi, vergezeld door haar hulphond. Onscherp masker toevoegen a.u.b. U mag het beeld niet veranderen of aansnijden. Is het bestand te klein, bel ons. Dit bestand is gelijk aan de originele opname. Behalve een simpele retouche en correcties in contrast, helderheid en kleurbalans zijn geen veranderingen aangebracht.

Taxi Apeldoorn is met het binnenhalen van een mega-order in één klap een grote speler geworden. Het familiebedrijf gaat als enige het vervoer regelen voor zorginstelling ’s Heerenloo. Het bedrijf heeft hiervoor in ijltempo 20 nieuwe (rolstoel)-bussen aangeschaft.

Tot voor kort gunde ’s Heerenloo, waar 250 mensen met een verstandelijke beperking wonen, het vervoer aan drie partijen: Connexxion, Deto en Taxi Apeldoorn zelf.

Goliath

Maar de zorginstelling vond het toch beter om met één vervoerder verder te gaan. “We schreven ons in en we werden we het”, laat mede-eigenaar Jack Mahabali in de Stentor weten. “Het is net of David de strijd tegen Goliath wint.”

Chauffeurs

Taxi Apeldoorn begon zes jaar geleden met welgeteld één taxi. Inmiddels beschikt het bedrijf over 24 bussen en 11 taxi’s. Voor de nieuwe klus heeft Taxi Apeldoorn 21 extra chauffeurs in dienst genomen. Het contract met de zorginstelling is voor de komende 3 jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi Apeldoorn in één klap grote speler”

Jeroen vd Wal (chauffeur taxi apeldoorn)|01.09.11|13:15

Keihard hebben we hiervoor gewerkt en het betaald zich nu uit. wij blijven onze service monitoren en blijven onze klantvriendelijkheid tonen. we zijn erg blij met deze opdrachten en hopen dat meer mensen ons vertrouwen met ons delen.