FNV Bondgenoten, bijeenkomst

FNV inventariseert problemen Brabantse taxichauffeurs

FNV Bondgenoten gaat diverse bijeenkomsten in West-Brabant organiseren voor taxichauffeurs. De bond wil tijdens de bijeenkomsten van chauffeurs horen wat er misgaat bij de bedrijven waar ze werken. Ook kunnen de chauffeurs terecht met hun vragen.

De wereld van het bijzonder vervoer, de regiotaxi, ouderenvervoer, gehandicaptenvervoer en leerlingenvervoer lijdt al jaren onder de aanbesteding van het vervoer door de overheid.

Concurrentie

Taxibedrijven concurreren met elkaar op prijs en de overheid controleert als opdrachtgever niet de kwaliteit. “Dat leidt tot bezuinigingen over de ruggen van de chauffeurs”, vindt FNV Bondgenoten.

De vakbond wil van de chauffeurs weten wat er mis gaat en wat zij denken dat er aan kan worden gedaan. Hieronder volgt een overzicht van de bijeenkomsten.

Datum Locatie Tijd
Donderdag 3 november Huis ten HalveKruisstraat 64707 RC Roosendaal 18:00 tot 21:00 uur
Donderdag 10 november Campanille HotelMinervum 70904817 ZK Breda 18:00 tot 21:00 uur
Donderdag 17 november Huis ten HalveKruisstraat 64707 RC Roosendaal 18:00 tot 21:00 uur
Donderdag 24 november Campanille HotelMinervum 70904817 ZK Breda 18:00 tot 21:00 uur

Neem voor vragen contact op met Rufus Kohn, taxiconsulent van FNV Bondgenoten.

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “FNV inventariseert problemen Brabantse taxichauffeurs”

Maas|03.11.11|14:54

Ter informatie: opdrachtgevers kunnen onafhankelijke bureaus inhuren om de kwaliteit van het vervoer te controleren. TC&O is een dergelijke organisatie (www.tco-mvm.nl). De kosten hiervoor hoeven niet hoog te zijn, maar de baten voor de gebruiker, opdrachtgever, het taxibedrijf en de taximarkt zijn er bij gebaad.