regiotaxi, taxi, taxichauffeur, passagier

Forse bezuiniging Regiotaxi in gemeente Waalwijk

De gemeente Waalwijk gaat fors bezuinigen op het volume van de Regiotaxi. Vanaf 1 januari 2012 kunnen alleen wmo-ers met een inkomen lager dan 150% van het sociaal minimum reizen met de Regiotaxi tegen het gereduceerde tarief.

Zij hebben dan wel een Wmo-indicatie van het Zorgloket nodig dat zij een aantoonbare beperking hebben.

Tarief Regiotaxi

De afgelopen maanden hebben alle reizigers die gebruik maken van het gereduceerde tarief van de Regiotaxi een brief hierover ontvangen van de gemeente.

Inwoners van de gemeente met een inkomen boven de 150% kunnen dus wel reizen met de Regiotaxi, maar zij betalen hiervoor het normale tarief (het `vrije reizigers’ tarief).

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Forse bezuiniging Regiotaxi in gemeente Waalwijk”

Jeroen|17.11.11|17:08

Eindelijk worden ze verstandig,geldt overigens niet alleen voor gemeente Waalwijk, ook in Tilburg en Loon op Zand gaat bezuinigt worden,en terecht, alleen jammer voor al die bedrijven die het afgelopen jaar hebben geinvesteerd in personeel en materiaal.Ben benieuwd hoeveel van deze bedrijven 2012 gaan overleven,dat er enkele gaan sneuvelen staat nu al vast,en zo blijkt maar weer dat je nooit op een paard moet wedden,succes met overleven heren collega’s