schooltaxi, leerlingenvervoer

Weert bezuinigt 100.000 euro op leerlingenvervoer

De gemeente Weert gaat ruim 100.000 euro bezuinigen op het leerlingenvervoer. Hierdoor moeten bijna dertig scholieren in het speciaal basisonderwijs alternatief vervoer zoeken. Zij krijgen nu nog taxivervoer vergoed.

De bezuiniging treft vooral de kinderen van SBO Het Palet. Op die school zitten kinderen met een handicap.

Alternatief Vervoer

Volgend jaar wordt een zogenaamd overgangsjaar waarin ouders kunnen zoeken naar alternatieve vormen van vervoer voor hun kinderen, zo meldt dagblad De Limburger

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Weert bezuinigt 100.000 euro op leerlingenvervoer”

toon|21.11.11|09:53

Dat de gemeente,s gaan bezuinigen is wel goed maar gemeente doe het volgende. Leerlingen vervoer is denk ik niet meer of minder dan leerlingen van huis naar school brengen en van school school nar huis toe.Al het aparte vervoer hoort hier toch niet bij dit staat volgens mij buiten leerlingen vervoer . Dus is dit niet voor de gemeente.Trek hier een strakke lijn in.
Dan is leerlingenvervoer voor iedereen gelijk.