aanbesteding, documenten

Start aanbesteding leerlingenvervoer Noordoost-Brabant

UDEN – De gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel besteden samen het leerlingervervoer aan vanaf het schooljaar 2012-2013. Taxibedrijven kunnen tot half februari inschrijven, daarna volgt de beoordeling.

Begin april zullen de gemeenten een gunningsbesluit nemen. De periode waarvoor wordt aanbesteed is 3 jaar, met een optie om maximaal twee maal met één jaar te verlengen.

Aanbesteding

De zes gemeenten hopen zo een goede balans te vinden tussen kwalitatief leerlingenvervoer en een efficiënte uitvoering daarvan. Door de samenwerking kunnen de ritten beter worden gepland. De kosten voor de aanbesteding zelf worden gedeeld

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Start aanbesteding leerlingenvervoer Noordoost-Brabant”

de Ziener|30.04.12|10:10

Is er al bekend welke taxibedrijven de aanbesteding gaan uitvoeren?