taxibord, daklicht, taxi

8 taxibedrijven voor wmo-vervoer Den Helder met taxibon

De gemeente Den Helder heeft voor 2012 contracten afgesloten met 8 taxibedrijven. Zij verzorgen taxiritten voor wmo’ers uit de gemeente, die daarvoor een taxibon en een eigen bijdrage betalen. 

De acht taxibedrijven met wie de Gemeente Den Helder een overeenkomst aangaat zijn taxi Albert, taxi Hilverink, taxi Home, taxibedrijf Jaffna, Regio vervoer Noordwest, taxi Offerman, ZCN totaalvervoer en taxi Zwart.

Wmo-wethouder Wiltrude Turnhout is blij met het flinke aantal taxibedrijven zich hiervoor heeft ingeschreven: “Cliënten hebben hierdoor een ruime keuze. Rijdt de ene taxi niet op tijd, dan kan men de volgende keer een ander bedrijf bellen”, zegt hij in Den Helder Actueel.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “8 taxibedrijven voor wmo-vervoer Den Helder met taxibon”

Taxi 10000|20.12.11|19:44

Hulde voor deze aanpak. In de rest van Nederland heeft de taxiklant niets te kiezen en wordt vaak slachtoffer van slechte service, arrogante telefonisten en wat een monopolist nog meer ongestraft kan flikken. Ik ben benieuw naar de bevindingen en hoop deze te lezen op deze website.

tonvd|22.12.11|15:41

Dit zouden alle gemeenten van NL moeten doen zodat elk lokaal taxibedrijf ook mee kan doen en dus niet alleen voor de grote monopolist beschikbaar is en hierdoor de kwaliteit van WMO vervoer met de lokale taxibedrijven omhoog gaat. Want de lokale bedrijven bieden nog altijd de beste kwaliteit. Dus geen aanbestedingen meer in dit vervoer maar een ander ook wat gunnen

F.Govers|28.12.11|19:01

Op deze manier komen ook de enorme kosten van een aanbesteding ten goede komen aan het uiteindelijke doel: een professioneel stuk vervoer waarvan de kwaliteit zich makkelijk laat meten. Da’s nou marktwerking!!