van den beld, taxi, taxibedrijf

Epe verlengt contract met leerlingenvervoerder tot 2014

De gemeente Epe is zo tevreden over het leerlingenvervoer, dat het contract met vervoerder Van den Beld uit Heerde wordt verlengd tot eind juli 2014. Er zijn weinig klachten en in de jaarlijkse enquête onder ouders en verzorgers scoort de vervoerder een ruime voldoende.

Volgens de gemeente zijn er echter wel ontwikkelingen in het onderwijs die binnen de nieuwe contractperiode van invloed kunnen zijn op het leerlingenvervoer.

Leerlingen

Naar verwachting wordt in het schooljaar 2013/2014 passend onderwijs ingevoerd. Meer leerlingen moeten dan worden opgevangen binnen het regulier onderwijs. Denkbaar is dat daardoor minder leerlingen hoeven te worden vervoerd.

Het is zelfs denkbaar dat het vervoer naar de huidige scholen helemaal stopt, zo meldt de Stentor. De risico’s hiervan zouden met de vervoerder zijn doorgesproken.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.