taxibord, daklicht, taxi

Regiotaxi-ritten Fortezz overgenomen door Monnereau

De Regiotaxi-ritten van het bijna failliette Fortezz worden overgenomen door Correct Monnereau uit Doetinchem. Fortezz verzorgde onder meer het Regiotaxi-vervoer van ouderen en verstandelijk gehandicapten als onderaannemer van Correct Monnereau.

De Varsseveldse afdeling van groepvervoerder Fortezz zit in financiële problemen en kan het personeel – tachtig mensen – het loon over februari niet uitbetalen.

Taxibedrijf

Taxibedrijf Fortezz gaat volgens vakbond FNV begin volgende week het faillissement aanvragen, meldt de Gelderlander. Het bedrijf heeft moeite het loon over de maand februari van de 80 werknemers uit te betalen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.