taxi, daklicht

Treintaxi Regio Twente naar Taxi Oost, Taximaxx en Taxi AUB

Taxi- en personenvervoer Oost verzorgt vanaf 1 april de treintaxiritten voor Almelo. Taximaxx doet dit voor Enschede en Taxi A.U.B. voor Hengelo. Deze vervoerders hebben de aanbestedingsprocedure door Regio Twente gewonnen.

De huidige vervoersovereenkomsten Treintaxi in Twente lopen op 31 maart 2012 af.

Treintaxi

Het Treintaxisysteem wordt landelijk door de Nederlandse Spoorwegen (NS) georganiseerd. Voor de uitvoer van de Treintaxi van en naar de stations Almelo, Enschede en Hengelo is Regio Twente verantwoordelijk.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Treintaxi Regio Twente naar Taxi Oost, Taximaxx en Taxi AUB”

renate|28.03.12|06:00

het is onvoorstelbaar dat bij een gelijk bod voor de aanbesteding, niet gekeken wordt naar wagenpark; 16 jaar lange ervaring met treintaxi, en de service, nee gewoon ff een strootje trekken en de passagier en de uitvoerder worden hier de dupe van

arnold|02.04.12|18:58

ik zei het al in een ander draadje; van de taxibranche word ik moedeloos zo onderhand. Ik stop ermee, ik ga ander werk zoeken.