LeerlingenVervoer, taxi

Aanbesteding Leerlingenvervoer Cuijk en Grave naar Van Driel

Vervoersbedrijf Van Driel uit Oss heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer in de gemeenten Cuijk en Grave gewonnen. De gemeenten hebben besloten om in de komende contractperiode (schooljaar 1 augustus 2012 tot en met 1 augustus 2015) het leerlingenvervoer te gunnen aan het taxibedrijf.

Op 1 augustus 2012 loopt het huidige contract leerlingenvervoer tussen de gemeenten Cuijk, Bernheze, Grave, Landerd, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel met Regiotaxi af. De gemeenten Cuijk en Grave besloten de aanbesteding gezamenlijk te doen.

Offerte

Uiteindelijk hebben acht bedrijven een offerte uitgebracht. Een gunningcommissie, bestaande uit medewerkers vanuit de gemeenten Grave en Cuijk, heeft de offertes beoordeeld op basis van de vooraf opgestelde criteria met de economisch meest voordelige inschrijving als uitgangspunt voor gunning. Vervoersbedrijf Van Driel scoorde de meeste punten met betrekking tot prijs en kwaliteit.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.