Faillissement voor Total Taxi Uden

Het Udense taxibedrijf Total Taxi is door de rechtbank in Den Bosch failliet verklaard. Total Taxi Concept BV, handelend onder de naam Zorgvervoer Uden, reed onder andere met aardgastaxi’s. Het bedrijf was in 2009 een van de eersten die in Uden op aardgas reden.

Op de website van het Udense taxibedrijf staat dat alle bedrijfsactiviteiten per direct ophouden en dat partijen die menen nog een vordering te hebben openstaan bij Total Taxi contact op moeten nemen met curator K. van den Dungen.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Faillissement voor Total Taxi Uden”

Patricia|07.06.12|12:32

Ach ja een van de velen. Rij vooral als onderaannemer onder de prijs bij aanbestedingen dat weet je dat dit in het vooruitzicht ligt. Reed total Taxi niet voor Munckhof? Of heeft die bekeuring van 140.000 euro hem de nek omgedaan.