taxichauffeur

Gemeenten Z-H starten marktconsultatie contractvervoer

De gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Westvoorne gaan een marktconsultatie starten. Dit doen zij naar aanleiding van de opnieuw Europees aan te besteden vervoersstromen van Wmo-vervoer, Leerlingenvervoer en optioneel Awbz-begeleidingsvervoer.

De marktconsultatie geeft inzicht hoe de gemeenten deze vormen van vervoer inkoopt. Voor de gemeente Spijkenisse is de inkoop beperkt tot het Leerlingenvervoer.

Europese aanbesteding

In de voorbereiding van deze Europese aanbesteding, die in juli 2013 afgerond wordt, onderzoeken de gemeenten de mogelijkheden om de inkoop vloeiend te laten verlopen. In de loop van de besprekingen tussen de gemeenten kwamen 10 vragen naar voren. Die toetsen zij via de consultatie bij de marktpartijen.

De marktpartijen kunnen tot 14 juli 2012 meer informatie krijgen via aanbesteding@hellevoetsluis.nl

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gemeenten Z-H starten marktconsultatie contractvervoer”

Loes de Weerdt|02.07.12|09:54

Graag ontvang ik meer informatie.

Vriendelijke groet,

Loes de Weerdt
Transvision