aanbesteding, taxi, leerlingenvervoer

Zes taxibedrijven doen mee met aanbesteding Valys-vervoer

Zes taxibedrijven hebben zich ingeschreven voor de aanbesteding van het Valys-vervoer. Het gaat om DVG, Connexxion, Transvision, Munckhof, Willemsen en de Koning BV en Verstraaten Personenvervoer BV. Dat blijkt uit gegevens van TenderGuide.

Het Valys-contract is het grootste personenvervoercontract in Nederland. De waarde van deze opdracht voor het sociaalrecreatief, bovenregionaal vervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking bedraagt zo’n € 60 miljoen per jaar.

Vervoerder

Het contract zal op 1 april 2013 starten en duurt 45 maanden. Omdat geen enkele vervoerder de capaciteit heeft dit contract volledig zelfstandig uit te voeren, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van onderaannemers.

Op dit moment is Connexxion nog hoofdaannemer voor het Valys-vervoer. Opdrachtgever is het ministerie van VWS.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Zes taxibedrijven doen mee met aanbesteding Valys-vervoer”

Willem Van de Ven|09.09.12|21:58

Dit vervoer levert toch geen knoop op

Bernard Wiegman|27.09.12|10:08

Even een tip Breng het te besteden bedrag weer naar 750.00 waarom dit bedrag naar beneden is gegaan blijven er nog steeds een paar ???????? over , jaja uitleg hebben we allemaal in ieder geval moet men dit ook na draagkracht berekenen per aanvraag.
Hopelijk gaan de ogen ook weer open bij het VWS ,het bevordert wergelegenheid of wordt dit ook een kermis situatie de laagste krijgt de opdracht , oeps das andersom bij de kermis . hopelijk begrijpen jullie wat ik wil aangeven.