regiotaxi, Gelderland, taxi, taxichauffeur, passagier

Berkelland halveert aantal pashouders Regiotaxi Gelderland

Het aantal pashouders voor de Regiotaxi Gelderland in de gemeente Berkelland daalt fors. Mensen die te weinig gebruik ervan hebben gemaakt, krijgen volgend jaar geen nieuwe pas. Daardoor halveert het aantal pashouders. Het cijfer daalt van ruim tweeduizend naar slechts duizend.

De kaart van de overige, ruim duizend pashouders wordt per direct ingetrokken. Voor 1 november moet de afhandeling van deze maatregel voltooid zijn. De pashouders ontvangen daarover een brief.

Regiotaxi Gelderland

Het gaat om mensen die geen of weinig gebruikmaken van de pas. De gemeente heeft daarvoor gegevens gekregen van het projectbureau Regiotaxi Gelderland. Die biedt een overzicht van alle ritten (inclusief de zones) die pashouders de afgelopen anderhalf jaar maakten, meldt de Gelderlander.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Berkelland halveert aantal pashouders Regiotaxi Gelderland”

Richard Troost|11.10.12|22:40

Maar wat als je nu door ziekte te weinig gebruik kon maken?

Jannie Kaasjager|16.10.12|09:15

wat een raar verhaal van berkelland ik heb de pas bijna niet gebruikt maar dat is toch alleen maar gunstig voor berkelland dan behoefd berkelland geen onkosten voor mijn te maken,de vervoerders zullen met deze actie wel niet blij zijn weer mensen op straat wat zijn we toch verkeerd bezig bezuinigen is het motte maar wel ten kosten van al die mensen die te maken hebben met de WMO
Ik hoop de Berkelland dit wel terug draaid.