regiotaxi, deeltaxi, tarief

Aanbesteding Regiotaxi Waterdag naar ZCN Totaalvervoer

De aanbesteding van het aanvullend openbaar vervoer Regiotaxi Waterdag is gewonnen door ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. Op 31 december loopt het huidige contract tussen ROGplus en Connexxion voor dit specifieke Wmo-vervoer, gericht op ouderen en mensen met een beperking, af. 

Zo’n 8.000 inwoners van de Waterweggemeenten maken frequent gebruik van het aanvullend openbaar vervoer Regiotaxi Waterweg.

Regiotaxi

Via een Europese aanbestedingsprocedure hebben vijf aanbieders te kennen gegeven het Regiotaxi Waterwegvervoer de komende drie jaren uit te willen voeren. Na een zorgvuldige weging van de gestelde kwaliteitseisen en de kosten hiervoor gunt ROGplus het nieuwe contract aan ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. Hierdoor wordt het Regiotaxivervoer vanaf januari 2013 niet langer verzorgd door Connexxion Taxi Services.

Met ZCN Totaalvervoer worden afspraken gemaakt over een voor de reizigers probleemloze overgang. De dienstverlening blijft op hetzelfde peil, reizigers houden hetzelfde taxipasje en reserveringsnummer meldt de lokale Weekkrant.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Aanbesteding Regiotaxi Waterdag naar ZCN Totaalvervoer”

rotterdammer|18.10.12|12:55

Regiotaxi waterdag?? Is de kop nu fout of ben ik nu gek? En is de gunning nu definitief of niet??

Peter van der Graaf|05.11.12|22:20

Ja hier gaat er ook van alles mis met overname van Connexxion chauffeurs naar de Bios toe
Ook omdat UWV mensen zoekt voor de BIOS
De BIOS zelf bezig is met mensen volop aan te nemen
Ook het uitzendburo van BIOS zelf zoekt mensen voor de nieuwe aanbesteding RegioTaxi Waterweg
Als dit geen actie gaat worden als BIOS bij Connexxion heeft gedaan weet ik het niet meer
Hoop echt dat SFT en FNV achter ons staan bij de chauffeurs die wel bij de 75% zitten maar volgens de BIOS weer niet erbij zitten