taxichauffeur, passagier

Landelijke bijeenkomst betaalbaar en beter collectief vervoer

Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) houdt op 8 november de landelijke bijeenkomst ‘Naar betaalbaar en beter collectief vervoer’ in Utrecht. Aanleiding zijn de recente bezuinigingen bij opdrachtgevers die het vervoersbeleid op scherp zetten. Gemeenten, stadsregio’s en provincies staan dan ook voor de uitdaging om dit vervoer zo optimaal mogelijk te organiseren. 

Wmo-vervoer, Regiotaxi, openbaar vervoer en vrijwilligersvervoer staan centraal tijdens deze dag.

Vervoer

Hoe kom je tot kwalitatief goed vervoer voor de reizigers, dat betaalbaar is voor de opdrachtgevers? Slim organiseren en samenwerken is het devies van KpVV. De bijeenkomst staat stil bij de inzet van verschillende vormen van vervoer, samenwerking in de driehoek vervoerder-opdrachtgever-gebruiker, effectief inkopen en aansturen en samenwerking tussen disciplines door de vervoersopgaven met een meer integrale blik te benaderen.

Programma

Deze vierde landelijke bijeenkomst over beter collectief vervoer start om 10.30 uur met boeiende bijdragen uit het veld. Na de lunch kunt u inspiratie opdoen en uw kennis delen tijdens twee deelsessierondes. Vanzelfsprekend is er volop ruimte om uw netwerk te versterken. Het gedetailleerde programma vindt u op de site van NaarBeterContractvervoer.nl.

Voor wie?

Het programma is vooral interessant voor vertegenwoordigers van gemeenten (afdelingen Wmo, zorg, verkeer en vervoer), provincies en stadsregio’s. Taxi-, openbaarvervoerbedrijven en vertegenwoordigers van reizigersorganisaties zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ook andere geïnteresseerden, zoals medewerkers van adviesbureaus en kennisinstituten, zijn van harte welkom. Acquisitie tijdens de bijeenkomsten is echter niet toegestaan. KpVV kan besluiten dat deelname niet mogelijk is als blijkt dat bepaalde groepen oververtegenwoordigd zijn of als het maximum aantal deelnemers overschreden wordt. Uiterlijk een week voor de bijeenkomst wordt hierover besloten.

Kosten: geen.

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie naar naarbetercontractvervoer.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november.

Meer informatie ook in de terugblik op de middagbijeenkomst ‘Samenwerking op het gebied van doelgroepenvervoer’.

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u mailen naar info@naarbetercontractvervoer.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Landelijke bijeenkomst betaalbaar en beter collectief vervoer | TaxiPro
taxichauffeur, passagier

Landelijke bijeenkomst betaalbaar en beter collectief vervoer

Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) houdt op 8 november de landelijke bijeenkomst ‘Naar betaalbaar en beter collectief vervoer’ in Utrecht. Aanleiding zijn de recente bezuinigingen bij opdrachtgevers die het vervoersbeleid op scherp zetten. Gemeenten, stadsregio’s en provincies staan dan ook voor de uitdaging om dit vervoer zo optimaal mogelijk te organiseren. 

Wmo-vervoer, Regiotaxi, openbaar vervoer en vrijwilligersvervoer staan centraal tijdens deze dag.

Vervoer

Hoe kom je tot kwalitatief goed vervoer voor de reizigers, dat betaalbaar is voor de opdrachtgevers? Slim organiseren en samenwerken is het devies van KpVV. De bijeenkomst staat stil bij de inzet van verschillende vormen van vervoer, samenwerking in de driehoek vervoerder-opdrachtgever-gebruiker, effectief inkopen en aansturen en samenwerking tussen disciplines door de vervoersopgaven met een meer integrale blik te benaderen.

Programma

Deze vierde landelijke bijeenkomst over beter collectief vervoer start om 10.30 uur met boeiende bijdragen uit het veld. Na de lunch kunt u inspiratie opdoen en uw kennis delen tijdens twee deelsessierondes. Vanzelfsprekend is er volop ruimte om uw netwerk te versterken. Het gedetailleerde programma vindt u op de site van NaarBeterContractvervoer.nl.

Voor wie?

Het programma is vooral interessant voor vertegenwoordigers van gemeenten (afdelingen Wmo, zorg, verkeer en vervoer), provincies en stadsregio’s. Taxi-, openbaarvervoerbedrijven en vertegenwoordigers van reizigersorganisaties zijn ook van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ook andere geïnteresseerden, zoals medewerkers van adviesbureaus en kennisinstituten, zijn van harte welkom. Acquisitie tijdens de bijeenkomsten is echter niet toegestaan. KpVV kan besluiten dat deelname niet mogelijk is als blijkt dat bepaalde groepen oververtegenwoordigd zijn of als het maximum aantal deelnemers overschreden wordt. Uiterlijk een week voor de bijeenkomst wordt hierover besloten.

Kosten: geen.

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie naar naarbetercontractvervoer.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november.

Meer informatie ook in de terugblik op de middagbijeenkomst ‘Samenwerking op het gebied van doelgroepenvervoer’.

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u mailen naar info@naarbetercontractvervoer.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.