DVG, Personenvervoer, taxi

Uitbreiding leerlingenvervoer voor DVG in Twente

DVG Personenvervoer gaat het nieuwe contract voor het leerlingenvervoer in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen uitvoeren. Die opdracht is onlangs gegund aan het bedrijf.

Het gaat om het vervoer van ruim tweehonderd leerlingen naar verschillende bestemmingen, voornamelijk in Twente. Het gaat om een contract met een looptijd van drie jaar.

Op dit moment verzorgt DVG al het leerlingenvervoer van de gemeente Tubbergen. Daar komt de gemeente Dinkelland bij met ingang van het komende schooljaar. Franchisenemers Taxi Hulshof en Taxi Nijhuis gaan het vervoer voor DVG uitvoeren.

Dinkelland en Tubbergen werken nauw samen. Sinds dit jaar is er een gezamenlijke ambtelijke organisatie die de beide gemeentebesturen bedient. Beide gemeentehuizen blijven wel gewoon bestaan. De gezamenlijke aanbesteding past daar goed in.

Voordeel

“De samenwerking tussen de gemeente Tubbergen en Dinkelland laat een duidelijke win-win situatie zien. Hiermee zijn we aantrekkelijker voor ondernemers, waardoor de aanbesteding met behoud van kwaliteit een stevig financieel voordeel oplevert”, aldus Gerrit Ophof, wethouder van Tubbergen.

In totaal kregen de gemeenten na aankondiging van de aanbesteding zes offertes. De offerte van DVG was economisch het meest voordelig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.