schoolvervoer, leerlingenvervoer, taxi

Voorne-Putten gaat leerlingenvervoer samen inkopen

De gemeenten op Voorne-Putten gaan het leerlingenvervoer gezamenlijk aanbesteden en inkopen. Per 1 augustus 2013 moet er een leerlingenvervoerder zijn voor Spijkenisse, Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

De gemeenten verwachten financieel voordeliger uit te zijn door hun leerlingenvervoer gezamenlijk uit te voeren. De gemeente Spijkenisse heeft tot 1 augustus van dit jaar nog een contract met vervoerder Niemantsverdriet.

Vorig jaar hielden de Zuid-Hollandse gemeenten een marktconsultatie als voorbereiding op de Europese aanbesteding, onder meer voor de vervoersstroom leerlingenvervoer.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Voorne-Putten gaat leerlingenvervoer samen inkopen”

Taxi Overgaauw|04.02.13|09:23

ben benieuwd hoe een vervoerder dit gaat regelen zo’n grote groep het zijn +/- 600 kinderen en de criteria is de goedkoopste met de vraag voor veel kwaliteit, zal dit niet meevallen. Op heel voorne putten zit eigenlijk geen vervoerder die dit in zijn eentje aankan zonder aanpassingen en veel investeringen.
stans

Anja Klein|02.01.14|23:40

ALLEEN met taxichauffeurs met hart voor DE ZAAK. gaat zoiets lukken!