regiotaxi, noord-veluwe

Vervoerders Regiotaxi Noord-Veluwe scoren 8,1 op klanttevredenheid

De gebruikers van de Regiotaxi Noord-Veluwe waarderen de vervoersvorm met een 8,1. Dat blijkt uit onderzoek dat eind 2012 in opdracht van de Provincie Gelderland is gehouden onder de gebruiker. Het onderzoek richtte zich onder andere op de uitvoering door de vervoerders.  Regiotaxi Gelderland op de Noord-Veluwe werd namens DVG Personenvervoer uitgevoerd door een vijftal lokale vervoerders.

De vijf lokale vervoerders zijn Taxi Centale Zwolle (in Hattem en Oldebroek), Veluwse Taxi Service (in Elburg en Nunspeet), Taxi Bochove (in Harderwijk, Ermelo en Putten), TCR Vervoer (in Voorst) en Taxi Ordelman ( in Heerde en Epe).

Uitvoering

In de regio Noord-Veluwe, waar Regiotaxi Gelderland in 2012 nog door DVG Personenvervoer werd uitgevoerd, waren de gebruikers niet alleen uitermate tevreden over de stiptheid van de uitvoering, maar ook over de houding, behulpzaamheid, netheid en de rijvaardigheid van de chauffeurs alsmede over de herkenbaarheid en netheid van het voertuig.

Bovendien hadden de  (rolstoel-)gebruikers het gevoel veilig vervoerd te worden.

Dit alles heeft geresulteerd in een uitstekend eindcijfer van 8.1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Vervoerders Regiotaxi Noord-Veluwe scoren 8,1 op klanttevredenheid”

Jan Janssen|26.02.13|11:57

DAT gaat dit jaar wel veranderen; het regent nu al klachten bij FNV-bondgenoten!

Herman Souer|01.03.13|19:04

Dan hebben wij ons werk goed gedaan. Ik werk bij TCR groep en zit op het rolstoel vervoer.

Nan Zijlstra|02.03.13|13:03

Mijn collega’s hebben goed werk afgeleverd. Proficiat

Vervoerders Regiotaxi Noord-Veluwe scoren 8,1 op klanttevredenheid | TaxiPro
regiotaxi, noord-veluwe

Vervoerders Regiotaxi Noord-Veluwe scoren 8,1 op klanttevredenheid

De gebruikers van de Regiotaxi Noord-Veluwe waarderen de vervoersvorm met een 8,1. Dat blijkt uit onderzoek dat eind 2012 in opdracht van de Provincie Gelderland is gehouden onder de gebruiker. Het onderzoek richtte zich onder andere op de uitvoering door de vervoerders.  Regiotaxi Gelderland op de Noord-Veluwe werd namens DVG Personenvervoer uitgevoerd door een vijftal lokale vervoerders.

De vijf lokale vervoerders zijn Taxi Centale Zwolle (in Hattem en Oldebroek), Veluwse Taxi Service (in Elburg en Nunspeet), Taxi Bochove (in Harderwijk, Ermelo en Putten), TCR Vervoer (in Voorst) en Taxi Ordelman ( in Heerde en Epe).

Uitvoering

In de regio Noord-Veluwe, waar Regiotaxi Gelderland in 2012 nog door DVG Personenvervoer werd uitgevoerd, waren de gebruikers niet alleen uitermate tevreden over de stiptheid van de uitvoering, maar ook over de houding, behulpzaamheid, netheid en de rijvaardigheid van de chauffeurs alsmede over de herkenbaarheid en netheid van het voertuig.

Bovendien hadden de  (rolstoel-)gebruikers het gevoel veilig vervoerd te worden.

Dit alles heeft geresulteerd in een uitstekend eindcijfer van 8.1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Vervoerders Regiotaxi Noord-Veluwe scoren 8,1 op klanttevredenheid”

Jan Janssen|26.02.13|11:57

DAT gaat dit jaar wel veranderen; het regent nu al klachten bij FNV-bondgenoten!

Herman Souer|01.03.13|19:04

Dan hebben wij ons werk goed gedaan. Ik werk bij TCR groep en zit op het rolstoel vervoer.

Nan Zijlstra|02.03.13|13:03

Mijn collega’s hebben goed werk afgeleverd. Proficiat