Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof wint wmo- en leerlingenvervoer regio Barendrecht

De aanbesteding voor het leerlingenvervoer en het Wmo-vervoer in de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk is gewonnen door Munckhof Taxi. Het taxibedrijf zal vanaf de tweede helft van dit jaar het vervoer voor zijn rekening nemen. De gunning van het vervoerscontract heeft een voorlopige status.

De zeven andere inschrijvers kunnen tot 10 maart nog bezwaren indienen tegen de voorlopige gunning.

Wmo-vervoer en leerlingenvervoer

Als de gunning definitief is, gaat Munckhof op 1 augustus aan de slag voor het Wmo-vervoer, en op 1 september voor het leerlingenvoer.

 Munckhof werkt hierbij samen met het Ridderkerkse taxibedrijf RTC Ridderkerk BV, dat in de drie gemeenten het Wmo-vervoer al verzorgt.

Het leerlingenvervoer in Barendrecht wordt momenteel nog gedaan door Taxi Bakker, in Albrandswaard door Taxibedrijf Vlasblom en in Ridderkerk door de firma Helbro.

Connexxion

Connexxion Taxi Services gaat na de zomervakantie het leerlingenvervoer voor de gemeente Baarn uitvoeren. Het bedrijf won daar de Europese aanbesteding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.