Leerlingenvervoer, Besseling, Bestax, taxi, taxibus, taxichauffeur

Gemeente Amersfoort gunt leerlingenvervoer aan DVG/Bestax

De gemeente Amersfoort heeft de opdracht voor het leerlingenvervoer Amersfoort voor alle 12 percelen voorlopig gegund aan de combinatie DVG / Bestax. De gemeente Amersfoort wil de overeenkomst afsluiten voor de duur van drie jaar, met de mogelijkheid om tweemaal met één jaar te verlengen.

Het leerlingenvervoer van de gemeente Amersfoort werd begin april 2013 openbaar aanbesteed. Het vervoer was daarbij opgesplitst in 12 percelen en geïnteresseerde bedrijven konden per perceel of voor meerdere percelen een aanbieding doen. In totaal hebben 8 bedrijven zich voor het leerlingenvervoer Amersfoort ingeschreven.

Leerlingenvervoer

Bestax is zeer verheugd dat zij het vervoer voor alle twaalf de percelen de komende jaren zal mogen verzorgen. De afgelopen tien jaar was Bestax al verantwoordelijk voor een groot deel van het leerlingenvervoer Amersfoort. De Bestax-chauffeurs zijn erg blij “hun kinderen” te mogen blijven vervoeren.

Het voornemen tot gunning is op 25 april bekend gemaakt door de gemeente. De overige partijen kunnen nog bezwaar maken tegen de gunning. Na vijftien dagen, indien er geen bezwaren zijn ontvangen, gaat men tot definitieve gunning over.

banner, congres, contractvervoer, 2013

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.