Leerlingenvervoer

DVG wint vijf aanbestedingen in leerlingenvervoer

DVG Personenvervoer uit het Brabantse Rijen heeft vijf opdrachten weten binnen te slepen. Franchisenemers van de organisatie kunnen leerlingen gaan vervoeren van Noord-Holland tot Zuid Limburg. 

Van Amstelveen kreeg DVG definitief de gunning (perceel 2) voor scholen buiten die gemeente. Uitvoerders worden Verhoef Personenvervoer te Uithoorn, Van der Laan te Nieuwkoop en Taxi Slingerland te Mijdrecht. Ook won DVG uit de aanbesteding leerlingenvervoer van de gemeente Barneveld de ritjes van en naar de gymzaal. Besseling Travel, onderdeel van Bestax uit Amersfoort, voert deze per augustus volgend jaar uit.

Overijssel

Leerlingenvervoer van Kampen en het collectief vervoer van Impact (sociale werkvoorziening) blijft de komende vier jaar bij DVG via franchisenemer Taxicentrale Zwolle. Daarna zijn er nog drie optiejaren. Logistiek, communicatie, vaste chauffeurs en voertuigleeftijd gaven de gemeente uit Overijssel samen met de prijs de doorslag.

Brabant

Touringcarvervoer voor het Summa College uit Eindhoven gaat voor twee schooljaren ook naar DVG,  met de optie om 1 jaar te verlengen. De scholengemeenschap met ruim 18.000 leerlingen en 1.600 docenten kan voortaan mee met franchisenemer Taxi Hebben BV uit Liessel.

Leerlingenvervoer voor de gemeenten Boxtel, Haaren, Schijndel, Sint Michielsgestel en Vught ging als perceel 3 voor ongeveer 67 leerlingen definitief naar DVG. Uitvoerders worden de taxibedrijven Van Kampen uit Schijndel, Van Kronenburg uit Liempde, Janssen uit Oisterwijk en Jan van Nunen uit Oisterwijk.

Limburg

DVG Personenvervoer haalde ook het structureel en incidenteel cliëntenvervoer (percelen 1 en 2) van Limburgs grootste aanbieder van jeugd- en opvoedhulp binnen. Stichting Xonar helpt onder meer tienermoeders en minderjarige vreemdelingen. Die stappen voortaan wederom bij franchisenemers Taxi Frenske uit Maastricht en Silvertax uit Sittard in maar ook bij Mega Bus uit Brunssum.

 

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.