leerlingenvervoer

Wageningen gunt leerlingenvervoer aan Noot uit Ede

Wageningen laat vanaf volgend jaar leerlingen vervoeren door Taxibedrijf Noot en sociale werkvoorziening Permar in Ede. De twee richten daarvoor een nieuw bedrijf op dat fungeert als onderaannemer.

De twee kwamen volgens Wageningen als beste uit de bus bij een Europese aanbesteding. Momenteel gaan er in de Gelderse gemeente 113 leerlingen met de taxi naar school. De directie van Noot wilde dinsdag geen vragen beantwoorden. “Dat doen we pas als de gunning definitief is.”

Rolstoelvervoer

Noot Personenvervoer rijdt behalve door Gelderland veel in de provincie Utrecht. Dagelijks vervoer van leerlingen, ouderen en gehandicapten vormt voor Noot het grootste gedeelte van het werk. Al hun rolstoeltouringcars en -taxi’s zijn voorzien van een hydraulische lift.

 

 

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Wageningen gunt leerlingenvervoer aan Noot uit Ede”

Arjen Ligt|18.06.13|17:24

beste ? of goedkoopste ?? (zie http://www.mommen.nl)