Willemsen de Koning, Personenvervoer, Arnhem, taxi

Willemsen de Koning wint aanbesteding in Overbetuwe

Aankomende schooljaar vervoert Willemsen de Koning uit Arnhem zo’n 350 leerlingen in de gemeente Overbetuwe en Lingewaard. Binnen 15 dagen wordt bij geen bezwaar van mededingers de gunning definitief. 

Vijf bedrijven schreven zich in. Volgens de uitschrijvers woog prijs voor 60% mee en kwaliteit voor 40. De Europese aanbesteding van de twee Gelderse gemeenten volgt op het einde contract met de huidige vervoerder. Vervoerders konden zich bij de gunning inschrijven voor beide gemeenten of een afzonderlijk.

Verlenging

Na het eerste schooljaar kan het contract nog twee maal met eenzelfde periode verlengd worden. Dit hangt af van ontwikkelingen in beleid die tijdens de aanbesteding nog onbekend waren, zo stellen de gemeenten die deel uitmaken van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

 

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.