Henske Schipdam, Pluryn, AWBZ-vervoer, dagbesteding, Contres Contractvervoer

Workshop ‘Slim omgaan met AWBZ-bezuinigingen’ tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV)

VIDEO – Bekijk de video-registratie van de workshop ‘Slim omgaan met AWBZ-bezuinigingen. Vervoer van en naar de dagbesteding’ tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer 2013. De workshop wordt gegeven door Henske Schipdam van Pluryn. Ze gaat in op de volgende onderwerpen: Toelichting op bezuinigingen en decentralisatie vervoer naar dagbesteding. Hoe gaat Pluryn om met de gedaalde vergoeding voor vervoer? Welke maatregelen, problemen  en plannen zijn er voor de toekomst? Wat kun je doen voor cliënten die leren reizen met het openbaar vervoer? En wat voor rol speelt het daarvoor ontwikkelde buddysysteem? Hoe kun je samenwerking met andere instellingen, de vervoerders en gemeente om vervoer efficiënter uitvoeren?

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.