dvg, personenvervoer, taxibedrijf

DVG wint aanbesteding leerlingenvervoer Voorne-Putten

De gemeenten op Voorne-Putten (Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Bernisse) hebben nieuw leerlingenvervoer ingekocht. Het vervoer voor de gemeenten zal vanaf 1 januari 2014 worden uitgevoerd door De Vier Gewesten (DVG).

Voor Spijkenisse is deze vervoerder nieuw, maar in Hellevoetsluis en Brielle had het bedrijf al een contract. DVG maakt voor het vervoer gebruik van de twee taxibedrijven Taxi Nijholt en Taxi Overgaauw.

Aanbesteding

Vanwege Europese regelgeving was de gemeente verplicht om na een bepaalde termijn opnieuw het vervoer in te kopen volgens voorgeschreven procedure: een Europese aanbesteding. Bovengenoemde inkoop gebeurde, anders dan voorheen, gezamenlijk en is vanuit de regionale samenwerking tot stand gekomen.

Voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen en naar een speciale school gaan, is er leerlingenvervoer. Bijvoorbeeld bij ziekte, een handicap of gedragsproblemen. Soms kunnen kinderen hier ook gebruik van maken omdat de school ver weg is. De gemeente verzorgt het leerlingenvervoer en beslist of een kind recht heeft op leerlingenvervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

DVG wint aanbesteding leerlingenvervoer Voorne-Putten | TaxiPro
dvg, personenvervoer, taxibedrijf

DVG wint aanbesteding leerlingenvervoer Voorne-Putten

De gemeenten op Voorne-Putten (Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Bernisse) hebben nieuw leerlingenvervoer ingekocht. Het vervoer voor de gemeenten zal vanaf 1 januari 2014 worden uitgevoerd door De Vier Gewesten (DVG).

Voor Spijkenisse is deze vervoerder nieuw, maar in Hellevoetsluis en Brielle had het bedrijf al een contract. DVG maakt voor het vervoer gebruik van de twee taxibedrijven Taxi Nijholt en Taxi Overgaauw.

Aanbesteding

Vanwege Europese regelgeving was de gemeente verplicht om na een bepaalde termijn opnieuw het vervoer in te kopen volgens voorgeschreven procedure: een Europese aanbesteding. Bovengenoemde inkoop gebeurde, anders dan voorheen, gezamenlijk en is vanuit de regionale samenwerking tot stand gekomen.

Voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen en naar een speciale school gaan, is er leerlingenvervoer. Bijvoorbeeld bij ziekte, een handicap of gedragsproblemen. Soms kunnen kinderen hier ook gebruik van maken omdat de school ver weg is. De gemeente verzorgt het leerlingenvervoer en beslist of een kind recht heeft op leerlingenvervoer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.