DVG, kantoor, franchisegever, taxiorganisatie, vervoerder

DVG wint zittend ziekenvervoer asielzoekers voor Menzis

DVG gaat vanaf 1 januari 2014 het zittend ziekenvervoer verzorgen voor Menzis COA Administratie BV. De vervoersopdracht gaat om het coördineren en uitvoeren van het zittend ziekenvervoer ten behoeve van asielzoekers in geheel Nederland. Op dinsdag 19 november hebben DVG en Menzis COA Administratie BV een vervoerscontract voor de komende jaren gesloten.

De daadwerkelijke uitvoering van het vervoer heeft betrekking op het vervoer per auto van huis, of het verblijfadres van de asielzoeker naar de zorgaanbieder of instelling en/of vice versa.

Asielszoeker

De aanspraak van een asielzoeker op zorg op grond van de Regeling Zorg Asielzoekers (RZA) komt grotendeels overeen met het verstrekkingenpakket van de Zorgverzekeringswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). De asielzoeker kan ook aanspraak maken op een aantal onderdelen uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Menzis COA Administratie BV streeft naar een doelmatige inzet van het (medisch) geïndiceerd ziekenvervoer, waarbij ook de kwaliteitsaspecten van belang zijn. Daartoe is DVG als partner gevonden.

Franchisenemers

DVG gaat dat vervoer verzorgen met de meer dan 100 bij DVG aangesloten franchisenemers. “Door de landelijke kennis van DVG en de lokale betrokkenheid van onze franchisenemers, kan een voor de doelgroep optimale vervoerskwaliteit geleverd worden”, aldus DVG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

DVG wint zittend ziekenvervoer asielzoekers voor Menzis | TaxiPro
DVG, kantoor, franchisegever, taxiorganisatie, vervoerder

DVG wint zittend ziekenvervoer asielzoekers voor Menzis

DVG gaat vanaf 1 januari 2014 het zittend ziekenvervoer verzorgen voor Menzis COA Administratie BV. De vervoersopdracht gaat om het coördineren en uitvoeren van het zittend ziekenvervoer ten behoeve van asielzoekers in geheel Nederland. Op dinsdag 19 november hebben DVG en Menzis COA Administratie BV een vervoerscontract voor de komende jaren gesloten.

De daadwerkelijke uitvoering van het vervoer heeft betrekking op het vervoer per auto van huis, of het verblijfadres van de asielzoeker naar de zorgaanbieder of instelling en/of vice versa.

Asielszoeker

De aanspraak van een asielzoeker op zorg op grond van de Regeling Zorg Asielzoekers (RZA) komt grotendeels overeen met het verstrekkingenpakket van de Zorgverzekeringswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). De asielzoeker kan ook aanspraak maken op een aantal onderdelen uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Menzis COA Administratie BV streeft naar een doelmatige inzet van het (medisch) geïndiceerd ziekenvervoer, waarbij ook de kwaliteitsaspecten van belang zijn. Daartoe is DVG als partner gevonden.

Franchisenemers

DVG gaat dat vervoer verzorgen met de meer dan 100 bij DVG aangesloten franchisenemers. “Door de landelijke kennis van DVG en de lokale betrokkenheid van onze franchisenemers, kan een voor de doelgroep optimale vervoerskwaliteit geleverd worden”, aldus DVG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.