Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof wint leerlingenvervoer Edam-Volendam

Taxibedrijf Munckhof uit Horst heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer in Edam-Volendam gewonnen. In totaal hadden vijf taxibedrijven een offerte ingediend. De looptijd van de overeenkomst is drie jaar en zeven maanden. De overeenkomst gaat in op 1 januari 2014 en loopt tot 1 augustus 2017.

De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van leerlingen, woonachtig binnen de gemeentegrenzen van de gemeente, naar en van scholen voor (speciaal) basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en voorgezet onderwijs in diverse plaatsen.

Regie en uitvoering

De opdracht omvat zowel de regie als de uitvoering van het vervoer. Onder regie wordt verstaan het opstel- len van de ritplanning, de ritregistratie, klachtenafhandeling en informatieverschaffing naar de gemeente en verzorgers.

Onder uitvoering wordt verstaan het dagelijks en wekelijks vervoeren van leerlingen van en naar scholen binnen Nederland. Het vervoer dient het gehele jaar, zeven (7) dagen per week te kunnen worden aangeboden.

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “Munckhof wint leerlingenvervoer Edam-Volendam”

jan van de ruit|27.11.13|17:07

wordt er allemaal niet beter op. onderaannemers die voor de grote bedrijven het werk wegrijden, worden steeds meer afhankelijk. er zijn bedrijven in zuid-holand die de salarissen pas kunnen overmaken als de opdrachtgever het over heeft gemaakt. conclusie? het personeel krijgt problemen met hun hypotheek, vaste lasten enz. hier moeten de bonden iets aan doen.

jan van de ruit|27.11.13|17:14

ik ben zelf kaderlid van het cnv vakmensen en ben buschauffeur, ik heb een kleine 25 jaar taxi-ervaring regio rotterdam/ dordrecht . helaas zijn er bij de kleinere bedrijven de chauffeurs en chauffeuses geen of weinig lid van de vakbond. vooral in deze tijd is het belangrijk dat je lid bent of wordt van een bond. welke bond maak niet uit. maak jullie met elkaar sterk , in de toekomst wordt dit echt nodig . ga ervoor!

Ton van Dalfsen|28.11.13|17:35

Wat ik weeeeeer niet begrijp , Wat heeft een taxibedrijf uit Horst in Edam/Volendam te zoeken.

Jan Geluk|28.11.13|17:59

taxi bedrijf uit horst in Volendam, nog 2 jaar dan zal dat vreemde gedoe ook wel weer veranderen, straks uit frankrijk ook nog wat er bij super allemaal.

Ton van Dalfsen|28.11.13|18:41

Weg met die aanbestedingen !!!!!! gun het aan de plaatselijke bedrijven die nou juist kwaliteit leveren. KNV maak je meer hard dat de plaatselijke bedrijven de opdrachten krijgen waardoor de winst marges van die bedrijven omhoog gaan dan voor één van de grote spelers voor een wurg contract te moeten rijden. KNV doe wat voor de kleinere bedrijven en laat je niet door de grote leiden.